Thursday, July 21, 2011

Cara ringankan pc/laptop anda!

Terbukti dan berkesan tanpa memerlukan sebarang key/license pada software ini (clean & clear)!. Aril sudah mencuba software ini sejak sekian lama! Disk CleanUp ini adalah yang terbaik! dan software ini seharusnya WAJIB! berada di dalam pc/laptop anda. Jadi apa tunggu lagi kawan2, download sekarang juga. Anda pasti berpuas hati dengan apa yang dihasilkan.


Download di sini : 

Langkah :
1] Mula2 Install & Run software ni..
2] Klik butang Analyze & tunggu sehingga siap dahulu..
3] Tekan butang Run Cleaner..Tunggu sehingga siap..
4)Restart PC & lihat hasilnya..
 

17 comments:

  1. entry yg berguna nih.. makasih yea aril :))

    ReplyDelete
  2. benda ni selamat ke? takde hilang pape?

    ReplyDelete
  3. urm..da semestinya selamat!100%..x perlu risau apa2..install sahaja seperti biasa..ikut arahan yang diberikan;)

    ReplyDelete
  4. tips yg bguna..bleh la cuba..tp xada laptop@pc sdri :(

    ReplyDelete
  5. TQ! nurhamizatulzullraooh..ehhe..nnti bodek la mak or abah utk belikan 1 ;;)

    ReplyDelete
  6. terbaikk.....tak berat da lappy..:P

    ReplyDelete
  7. gud zora!teruskan sokongan anda!:)

    ReplyDelete
  8. oo..apa kebaikan software ne..sy ade tp xpernah gne.... nk try a sekarang..thanks aril!

    ReplyDelete
  9. kebaikan?byk sgt2..masuk je kat download di sini..nnti baca la apa info ttg software ni ea yani!:)

    ReplyDelete
  10. nk tya... disk cleanup tu sma fungsi ke dgn benda yg mr aril suggest ni ;))

    ReplyDelete
  11. wonderwoman...

    yup!! software ini bertindak sebagai disk cleanup..mcm2 lg ada service untuk clean PC! kiranya mempunyai fungsi secara maksimum untuk clean PC!:)

    ReplyDelete
  12. myobw..

    hee..terima kasih! wahh..ingat masa newbie dlu..myobw byk mmbantu aril..TQ!:)

    ReplyDelete
  13. uhhh...thx2....tunpang sedot smue bnd....:D

    ReplyDelete

My Photo
Merupakan seorang ejen pemasaran internet yang mempunyai minat menjana pendapatan melalui internet. Juga berminat berkongsi ilmu yang ada untuk perkongsian bersama. Memegang prinsip "Sharing Is Caring" dalam kehidupan.

Translate