Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Ha..segmen ni yang paling best bagi aril!! segmen oh segmen..sudah tentu abg ben yang anjurkan..
so, aril nak sangat korunk komen blog ini k! KOMEN lah seikhlas hati anda. Aril sentiasa memastikan penambaikan di blog ini...TQ!

sesiapa nak join..anda dialu-alukan untuk klik sini!

psst* kepada pengomen blog ini, aril akan komen semula blog anda oke!^_^

32 comments:

  1. so far ok utk readers nak cari info about software..
    http://aliahhusna.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  2. bnyk nye iklan..huhu..nk kaya..hahaha..thnx lawat aku td..

    ReplyDelete
  3. zamri..iklan tu nuffnang wat mahal2..so kena dahulukan sponsor..hahaha..;)

    ReplyDelete
  4. berat sikit..tp xpe..faham..byk khazanah alam ni..hihi

    ReplyDelete
  5. hehe..betul2..mmg berat sket..tgk la bpe byk bnda nk taruk..takut org x nmpk..hehehe:D

    ReplyDelete
  6. komen cket ye? loading lmbat la.. dh la sy pkai broadband, mkin lmbt la jdnye.. huhu :p

    ReplyDelete
  7. miss dynda..TQ!saya akan cuba minimize mana yg tak patut k;)

    ReplyDelete
  8. Blog ni dah cantik... mesra SEO .. cuma link terlalu banyak kat sini .. side bar beterabur ..

    http://www.abdulfarique.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  9. TQ farique!:)...yupp..mmg nk bg terabur dgn ilmu2 brguna..klu ksong..payah org nk cari..xdela nk kena tekan kat tab utk cari..letak kat depan page trus bleh klik;)

    ReplyDelete
  10. simple jee.. tp oke laa.. x berat cm blog sy.. wehehe~
    :p

    dr segmen abg ben~

    ReplyDelete
  11. serabut??xdelah..ok jer...eh,dah terjumpa sesuatu utk didownload :D

    ReplyDelete
  12. cik yuz..hehe..TQ!:)..oke..rajin2 singgah..byk ilmu kat cini:)

    ReplyDelete
  13. truly, blog yg ni better than yg lg satu.biarpun berat nak loading dan banyak link, tu semua sepadanlah dengan tujuan blog yg menyediakan info pasal software.kalau siapa memang niat nak cari maklumat pasal sfware,lambat pun dia akan tunggu.1 lg belog tu untuk personal ker?yg tu byk bole dikritik.hehe

    overall 4me this blog ok,no problem sbb guna streamyx:)

    ReplyDelete
  14. hehe..TQ cik aina! itulah tujuan aril sbenarnya..TQ coz mmahami..yupp! itu belog personal,jgn komen tu keyh..hehe..tu masa zaman newbies:D

    ReplyDelete
  15. nak tutorial software...ala nk jgk:( heheh
    software da download..tutorial????

    ReplyDelete
  16. hehe..saba la ade2mama..tgk la dlu tips n tricks..tu pun tutorial jgk..kih3:D

    ReplyDelete
  17. heheh,..aril..tutorial adobe flash ade x..sblum ny aril ade latk softaware photoshop yg edit2 gmbr kn?abode flash aril ade bg x..dgn toturial dye?..photoshop da cube da..bestttttt bro!!!!!:) heheeh

    ReplyDelete
  18. hehe..aril ada adobe flash..cuma x upload lg..byk software edit gmbr yg aril kongsi..tp nk kongsi tutorial cara nk edit smua tu aril xbleh buat la..cuma aril ada kongsi ebook tutorial kat sini..macam2 ada..

    http://softwarefordummies.blogspot.com/p/e-book.html

    sbb x wat tutorial phtshop coz blog ni utk software sbnrnya..takut lari dr tajuk..hehe..hope memahami:)

    ReplyDelete
  19. OK2 HEEH.fham2..soe k :)..jnji xbt lgy hheheh..dush2

    ReplyDelete
  20. tq dtg komen...nk tnya cmne nak wat scrollbar utk blog achive...su still bru lg dlm duia blog ni...`x(

    ReplyDelete
  21. su..hehe..senang je sbenarnya nk buat..ce tgk blog2 otai yg wat tutorial scroll bar;)

    ReplyDelete
  22. haha . mungkin akan datang tukar header . wat gambar baru yg sendiri . btw, thanks yaw dah kritik blog Tia :)

    hmm, tak tahu nak kritik apa kat blog nie. okey :)
    mungkin link terlalu banyak kowt :P
    over all, like simple blog <3

    ReplyDelete
  23. nice tia fatiha..TQ!;)..link mmg byk tuk mmudahkan pngunjung klik mana yg mrk brkenan:D

    ReplyDelete
  24. xnk tye...nk minta heheeh
    boleh tuju permintaan?

    nk idea arillll

    http://ade2mama.blogspot.com/2011/07/nak-idea-korang.html

    ReplyDelete
  25. xboleyh...
    hehe da final da...
    arilll...ade x software yg leyh download video kew movie dgn sepntas buaian yg ditolak oleh budak drjh 4??/
    yg laju la..heeehe

    ReplyDelete
  26. lorhh..download guna idm..

    http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/06/internet-download-manager-v6514-special.html

    ini yang paling best wat masa nieyh!!:)

    ReplyDelete

My photo
Merupakan seorang ejen pemasaran internet yang mempunyai minat menjana pendapatan melalui internet. Juga berminat berkongsi ilmu yang ada untuk perkongsian bersama. Memegang prinsip "Sharing Is Caring" dalam kehidupan.

Translate