Thursday, July 7, 2011

BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

First time rasanya join segmen-segmen nieyh!
Teringin hendak tahu juga apa kelebihan & kekurangan blog ini!
sifu kan d best dalam laman blog nieyh!
nak join klik *sini*
Silalah kritik semahu mahunye, ni lah peluang anda, jangan lepaskan peluang keemasan ni oke!
kekeke!!! peace!

33 comments:

  1. blog ok..cume sy lg suke kalo blog jz 2 column sbb x nmpak semak sgt..=)

    ReplyDelete
  2. hehe.tq!sbb blog sya blog berinformasi..memerlukan ruang lebih..terima kasih ats komen:)

    ReplyDelete
  3. tea suka. xde komen len. sbb blog ni utk software, mmg hebat. :)

    happy blogging.


    datang dari..
    BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

    ReplyDelete
  4. Nice la cuma mcm padat skit. Kalau bleh ajar cara nak wt header. Hehehe

    ReplyDelete
  5. aida..ehehe..tq2!mmg nk wat padat mcm nie..xdela org rasa mcm sket sgt information dlm nie..hehe..dialukan..bole je nk aja:)

    ReplyDelete
  6. Blog agak ringan,.segala informasi terdapat di kolum kiri dan kanan, so tak payah nak scroll smpai ke bawah...
    konklusi nya,, nice blog..

    http://lalat-pening.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  7. akak suka background hitam camni cuma ada corak tu jek cam x beshhh hehhehe

    ReplyDelete
  8. min..TQ!haha..same taste wit me:)
    lelord..x cantik ea corak2 tuwh:D

    ReplyDelete
  9. nice blog tpi better 2 column..
    happy blogging
    http://aliahhusna.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skitbleh_07.html

    ReplyDelete
  10. ruangan macam2 ada tu mmg gempak beb! seyess! then i think penulisan jgn guna byk color. blh tak tukar title post warna merah, sub title jadi warna hitam. biru gelap + biru cair tak match la beb!

    btw, do kritik at my belog:

    http://belogcintasaya.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  11. nice blog :)
    keep it up :)

    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  12. TQ! lilly and shima..hit u back!^_^

    ReplyDelete
  13. zaty dtg nak mengKRITIK nie ..:p

    simple + loading cepat... baekk punyaa..^.^

    bnyk software dlm nie ...

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  14. wa nak ckp blog lu mmg terbaiklah. sesuai beno lah sebagai blog software kan. so ok lah kalau macam nie je. =)

    *sila tukar perkataan
    wa: saya.
    lu: awak.

    ReplyDelete
  15. nice blog..
    epy blogging :)

    salam kenal dari ninie (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  16. thnx sebb dh kritik blog nana.

    recents comment dkt side bar tu rse tak perlu...

    ReplyDelete
  17. yuhuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! hehe blog dah smart cuma lebarkan ruang entri, keep on blogging! :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

    ReplyDelete
  18. hello!

    blog kemas, simple. ada class! nanti kalau nak cari software kite singgah sini k. :)

    jom terjah n follow sini!

    http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

    ReplyDelete
  19. nice blog..

    sy suka blog yg simple + kemas + loading cepat..

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  20. aida jenguk balik!!!

    blog, simple n ader taste..

    pasni, buleh slalu lepak..bnyak giler software...semua tu free or kene bayar???

    ReplyDelete
  21. hehe..tQ3!da tentu yg full version..free..siap ada key n crack! sharing is caring:)

    ReplyDelete
  22. toinkkk toinkk~blog dah okay cuma loading agak lambat maybe sebab widget terlalu banyak..Kalau boleh kemaskan susunan okay..happy blogging ya ! :)

    ReplyDelete
  23. haaa... datang nak kritik ni...heee~

    loading blog ni macam lambat sikit... sebab byk sgt widget... tapi kira da simple da ni... cuma kena kurangkan widget yg tak perlu...

    btw.. teruskan blogging ye...=D

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  24. Banyak informasi , nice :)

    http://thisnotyours.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  25. hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

    well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

    have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

    ReplyDelete
  26. Thnks kritik my blog, sebenarnya shoutbox letak jauh dari widget folower sebab takmau pengunjung datang, folow, drop mesej kat shoutbox dan terus pergi tanpa sempat melawat keseluruhan my blog :) Saja nak bagi tinjau dan melawat kawasan :)

    http://normj1001.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  27. Myra jay, agak sukar sebenarnya untuk mencari pembaca yang setia juga follower yang ramai..itu hakikatnya..follower dan shoutbox jika didekatkan akan mmudahkan org follow,jk ini brlaku, follower mngkin brtambah..dan agak sukar sbnrnya nk cari follower yg btul2 minat dgn blog kt..mlainkan mrknya adlh silent reader..kdang2 usha blog kt..buat yg masih tdk knal ngn blog kt, mngkin akan pkir utk follow shj..skadar pndpt..:)

    ReplyDelete

My photo
Merupakan seorang ejen pemasaran internet yang mempunyai minat menjana pendapatan melalui internet. Juga berminat berkongsi ilmu yang ada untuk perkongsian bersama. Memegang prinsip "Sharing Is Caring" dalam kehidupan.

Translate