Monday, August 1, 2011

Belajar Computer Shortcuts & Special Characters!

Anda mengalami kesukaran untuk melakukan kerja komputer dengan cepat? sama ada melalui microsoft word, microsoft excel, microsoft outlook ataupun di hadapan dekstop anda sendiri? aril akan kongsikan beberapa Computer shortcuts & Special Characters untuk memudahkan kerja anda! lepas ini tidak perlu lagi menggunakan cara yang biasa. Gunakan shortcut ini sebaik mungkin. Anda digalakkan untuk mencubanya selalu supaya anda akan ingat shortcut yang telah anda buat!

Sila klik untuk tumbesaran!

Sila klik untuk tumbesaran!

 Selamat mencuba! ^_^

10 comments:

  1. mcm mne nak buat gambar berlink?

    ReplyDelete
  2. Ahmad Uzair..

    Sila pergi ke link ini..

    http://kursus-blog.blogspot.com/2009/01/cara-buat-link-pada-gambar.html

    Selamat mencuba!^_^

    ReplyDelete
  3. ade2 mama..

    apa yang tak pahamnya..hehe..ni shortcut..nak cepatkan dari satu aplikasi ke aplikasi yg lain..

    sikit? xde masalah pown..mmg byk..ssah nk ingt ksemuanya..slow2 k:)

    ReplyDelete
  4. Hardware Training Programs and so many Telecom Support Services that is beneficial for both students as well as working professionals.

    ReplyDelete
  5. ade2mama..

    oke..hehe..rajin2kan mencuba:)

    ReplyDelete

My photo
Merupakan seorang ejen pemasaran internet yang mempunyai minat menjana pendapatan melalui internet. Juga berminat berkongsi ilmu yang ada untuk perkongsian bersama. Memegang prinsip "Sharing Is Caring" dalam kehidupan.

Translate