Tuesday, August 9, 2011

40 tips & tricks komputer!

Aril ingin mengajak rakan2 sekalian untuk mencuba 40 tips & tricks komputer yang mungkin daripada anda masih belum tahu & ada yang sudah tahu. Setelah hampir 3 minggu untuk menyiapkannya dan kemungkinan akan ditambah dari masa ke masa. 


Banyak kebaikan yang boleh diperoleh selain bertujuan untuk perkongsian ilmu. Walaupun banyak kali anda melakukan kesilapan apabila mencuba tricks ini, itu adalah perkara biasa. Lama kelamaan ia menjadi suatu kebiasaan. Tidak salah sekiranya anda masih "newbie". 

Kebanyakan daripada mereka yang "pro" bermula dari seorang "newbie". Berkat hasil kesungguhan mereka membawa diri mereka ke taraf yang lebih tinggi. Apa yang ditunggu lagi, rebutlah peluang ini untuk menimba ilmu serta menambahkan pengetahuan masing2.

Bagaimana saya boleh mendapatkannya?

Sila ikuti arahan di bawah:-

Di bahagian atas "content", akan terpapar seperti gambar di atas. Sila klik "CLICK ME!

Sila scroll mouse anda ke bawah dan anda dapat lihat di bahagian tips & tricks
Terdapat 40 tips & tricks komputer untuk anda cuba!

 Selamat mencuba! ^_^

20 comments:

  1. aku paling skaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
    no.40..sbb aku da bt magic kt mmber aku..sume trkejut heeheh..

    tye aku cmne bt..
    huhuhu..bngge glew huhuh..

    xska???

    sume yg brkenaan window 7..
    sbb aku pkai window xp
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. ietchan-kun..

    TQ! keep support us!:)

    ReplyDelete
  3. ade2mama..

    hehe..buat magic je trus mmbe terpegun ea..hahaha:)

    kena suke jgk win 7:)

    ReplyDelete
  4. trus dorg kte aku gempakk :p

    xnk..xp terbaek eheheehe
    setia pda yg satu heheehe

    ReplyDelete
  5. ade2mama..

    hehe..ramai lg yg btul2 dummies:)
    gud..tnggu smpai 2020..setia or x..hehe

    ReplyDelete
  6. ngee~ byknyer tips!!
    mood: teruja seketika :D

    ReplyDelete
  7. suke no 24....yeah222keep it up...bravo bro!!

    ReplyDelete
  8. encik kuri..

    hehe..TQ!;)

    aril akan cuba tambahkan lg tips2 yg ada ni..
    aril suka semua skali coz kbnyakan tutorial dibuat sendiri..hehe:D

    ReplyDelete
  9. suke2..dah xpayah nak harapkan owg tolong comel kan my lappy..dah boleh wat sendri..huhuh tq aril

    ReplyDelete
  10. miss who..

    yup!..better blaja sendiri..drpd x taw dan mungkin kt dipergunakan..so elakkan drpd perkara sedemikian:)

    ReplyDelete
  11. camane nak bukak ni? tak pandai la

    ReplyDelete
  12. x blh pn bkak tips nih...
    cmne nk tgk arahannye?

    ReplyDelete

My photo
Merupakan seorang ejen pemasaran internet yang mempunyai minat menjana pendapatan melalui internet. Juga berminat berkongsi ilmu yang ada untuk perkongsian bersama. Memegang prinsip "Sharing Is Caring" dalam kehidupan.

Translate