Saturday, August 6, 2011

Jom beli VCD software4dummies!

Haa..mesti terkejut kan blog software4dummies ada ciptaan VCD yang tersendiri. Cover VCD ni sangat menarik hasil karya ade2mama. TQ so much! lepas ni boleh la mintak khidmat ade2mama design kan apa2 sahaja kan. Maklumla, aril bukannya reti sangat benda2 camni. Bila ada yang cuba buat untuk kita, rasa hargai idea yang dicetuskan oleh mereka. 

Ni sample VCD yang dihasilkan..


Memang sangat kreatif!. Ini antara kandungan entri di blog ade2mama.

soe la gedik bercover cd ny :)..ny aku bt tok MR Aril kte ny ha...dye pengnjur :)
Aril ..soe xbpe lawa..aku bkn bdk editing handalan hehe

read more here:

TOP 3 PENGOMEN HEBAT

mcm xcye derrrr...
hahahaha
love u bro..
aku bwu je curi2 join blog ny..
follower pown xrmai..
aku xksah..follow rmai kew x..
jnji sudi dtg tgk2 pown da cukup..
pertma skli nk ucapkan time kasih kt

MR.Arill

atas penghargaan yg smcm ny..
i dont believe it!!
to my 2mama..soe sye gedik kt sni
(sumpah balong xmalukan nme fmly kte k)
aku ny xla ska sgt blog2 ny..
juz nk tmbh ilmukn..
mcm2 ade kt cni..
aku masuk blog org,bce,n aku msti komen..
xkirela mcmne pown komen aku..
sbb aku taw dowg da post pnat2..
so kte hargai la kn:)

k 2 jew aku nk brucap ats anurgerah PENGOMEN TERHEBAT ini :P
 
 Itulah rasanya bila kita hargai usaha orang, pasti ada yang akan menghargai diri kita. So lepas ni rajin2 la anda semua untuk mengenali antara satu sama lain. Bukan tugas blogger untuk luahkan apa sahaja yg kt suka melalui post entri, sambil itu kita rapatkan silaturrahim sesama insan. Terima kasih ade2mama!=)

13 comments:

  1. hehehe.tq bro..
    asl pdam yg love u bro tu??
    takot?
    ahhaahah
    aku bkn gay k
    uhhu

    ReplyDelete
  2. ade2mama..

    ada unsur censored sket..hehehehe..taw..gurau je:P..

    tengs tuk VCD nie!:)

    ReplyDelete
  3. ska2 jew promote..ehehe/tgk la law xbz..bleyh la:)
    ny pown da 2 ari xtdo..
    byk glew keje:
    nk pecah temporok gusi nk kuakan idea ny..
    ade lgy 4 sem lgy
    nk abis..ny bwu sem 2..heheeh..

    ReplyDelete
  4. ade2mama..

    hehe..keje keras bro!..aril mmg ske pomot:)..xpe dorg paham keadaan ada2mama mcm mna..keh3..buat slow2 k + steady..bgus la..ari2 ada idea bru..lama2 bleh wat koleksi..ngeh3, lama lagi tuwh:)

    ReplyDelete
  5. bt bnner tu cmne?gne software kew?

    ReplyDelete
  6. ade2mama..

    guna software photoscape..kat bhg. animated gif file..tu klu nk bg gerak2 gambar..tu je paling simple..:)

    http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/06/photoscape-v35.html

    ReplyDelete
  7. tq:)
    nty ape2hal aku tye ko k

    ReplyDelete
  8. jap2..gne photoshop pow leyh kn?
    jnji save as format gif kn..bg gmbr tu gerak2 kn??

    ReplyDelete
  9. mmg bole tukar bg format .gif..tp x sure lak cmne nk guna photoshop tuk bg gerak2:)

    ReplyDelete
  10. da....arilll kte da bt da gne photosop......
    hahhaahahahaha..
    xtaw jdy kew x,,,kew laenn

    tgk taw...xtgkk..xnk gy bazaar eheheehhe..

    http://ade2mama.blogspot.com/2011/08/ok-x-vs-frust.html

    ReplyDelete
  11. ade2mama..

    da tgk..nice glew!hahaha..psni aril nk try jgk:)

    ReplyDelete
  12. If you need your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (even if they're dating somebody else now) you must watch this video
    right away...

    (VIDEO) Why your ex will NEVER get back...

    ReplyDelete

My photo
Merupakan seorang ejen pemasaran internet yang mempunyai minat menjana pendapatan melalui internet. Juga berminat berkongsi ilmu yang ada untuk perkongsian bersama. Memegang prinsip "Sharing Is Caring" dalam kehidupan.

Translate