Tuesday, August 2, 2011

Cara tukar IM Chat Facebook yang lama!

Aril ingin kongsikan tutorial bergambar iaitu cara untuk tukar IM chat facebook (fb) dari yang baru kepada yang lama. Seperti biasa, ramai pengguna fb kini sudah rimas dengan IM baru yang diperkenalkan termasuklah diri ini. Semakin tidak kena  pada aplikasi2 fb baru yang diperkenalkan. Ada sahaja yang membuatkan pengguna merasa tidak selesa untuk menggunakannya. Sampai sekarang, tiada perbaharuan yang dilakukan fb terhadap IM ini.


Selepas ini, tak perlu lagi melihat IM baru yang menyusahkan diri anda. Menghantar chat kepada rakan pun menjadi sesuatu yang sukar berbanding IM yang lama. Semua hidup nak senang kan. Tak sapa nak susah. Kepada yang masih belum buat tuwh, singgah2 lah tutorial ni dari awal sampai abis. IM lama lagi2 bagus dari IM baru! hehe..aril buat khas untuk pengunjung software4dummies..

Jom ikuti tutorial bergambar ini..





Sila klik adress di bawah:-





Selamat mencuba! ^_^



9 comments:

  1. thanks ye ajaq.. aku pown rimas dengan im baru fb tuu.. huhu

    MySuaraBlog: Senyumlah Sikit: "u"

    ReplyDelete
  2. Icca..

    silakan2..sharing is caring;)

    ReplyDelete
  3. ainaa...

    boleh gak ikut step ni..try install ni je dlu..pastu tgk hasilnya..klik di bawah ni..

    http://userscripts.org/scripts/show/107159

    ReplyDelete
  4. salam..

    erm kalau kat chrome pon mcm ni jugak ke??

    ReplyDelete
  5. wassalam...

    amar..if nk tukar old facebook chat kat google chrome..bole tgk tutorial kat sini,, lebih kurg je stepnya:)

    ReplyDelete
  6. Ever wanted to get free Google+ Circles?
    Did you know you can get them AUTOMATICALLY & ABSOLUTELY FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete

My photo
Merupakan seorang ejen pemasaran internet yang mempunyai minat menjana pendapatan melalui internet. Juga berminat berkongsi ilmu yang ada untuk perkongsian bersama. Memegang prinsip "Sharing Is Caring" dalam kehidupan.

Translate