Thursday, August 4, 2011

Cara buat facebook anda berwarna-warni!

Jom warna-warnikan fb anda. Mesti boring tengok warna sama je kan. Apa kata sekali sekala kita menceriakan fb ni. Cumanya benda ini hanya sementara sahaja. Hanya untuk melihat keindahan fb sahaja. Oppss, saja je guna fb, sebenarnya boleh guna kat laman web mana2 pun. Biasa la bila facebook da terkenal, kita pun nak terkenal jugak kan..hehe..

Bagaimana caranya?

Jom ikuti tutorial di bawah ini:-

 Sila copy & paste kod di bawah ini:-

javascript:i=0;c=["red","green","blue","yellow","magenta","orang e"," pink","violet"]; a=document.links;setInterval('i++;a[i % document.links.length].style.color=c[i % c.length]',1);void(0); alert("-=[Colorful Facebook]=-")



Selamat mencuba! ^_^

6 comments:

  1. ezzu..

    yup..da dimaklumkan awal2 lg..hanya tuk suka2:)

    ReplyDelete
  2. ade2mama..

    tak kesah pun nk wat kat laman web lain,, menjadik jugak:)

    ReplyDelete
  3. faris..

    best2..tp hnya tuk smentara:)

    ReplyDelete

My photo
Merupakan seorang ejen pemasaran internet yang mempunyai minat menjana pendapatan melalui internet. Juga berminat berkongsi ilmu yang ada untuk perkongsian bersama. Memegang prinsip "Sharing Is Caring" dalam kehidupan.

Translate