Tuesday, February 7, 2012

Wajah sebenar Angry Birds!

Tentu ramai yang meminati permainan "Angry birds" tidak kira golongan usia sama ada muda atau tua. Bagi mereka yang masih tidak biasa dengan permainan Angry Birds membolehkan aril ceritakan serba sedikit mengenainya .Permainan ini ialah tentang melancarkan satu jenis burung atau satu tembakan untuk membunuh babi musuh yang bersembunyi di sebalik kubu batu, batu-batu , dan kiub ais, itu strategik dan dikira tembakan adalah penting untuk menang .

 Wajah asal Angry Birds di dalam permainan

Terdapat pelbagai jenis burung yang disediakan dalam permainan. Setiap burung mempunyai kemahiran atau kebolehan khas untuk memusnahkan musuh yang berbeza. Burung biru akan dipisahkan kepada 3 burung berbeza dan ia adalah baik untuk digunakan jika matlamat anda adalah untuk memusnahkan kubu. Burung hitam meletup satu titik di mana anda mahu meletup, manakala burung putih boleh menggugurkan bahan letupan telur untuk menghantarnya kepada babi! Bercakap tentang babi musuh, babi kecil agak lemah dan boleh dimusnahkan dengan mudah, tetapi ada juga yang lebih besar dan babi yang memakai barangan perlindungan seperti topi keledar dan mahkota yang sukar untuk dimusnahkan.

Di luar permainan, angry birds juga wujud di alam dunia. Tetapi berbeza di alam permainan, mungkin tidak bermusuh dengan babi! hahaha...ini wajah yang sebenarnya..

Wajah sebenar Angry Birds di dunia

1 comment:

My photo
Merupakan seorang ejen pemasaran internet yang mempunyai minat menjana pendapatan melalui internet. Juga berminat berkongsi ilmu yang ada untuk perkongsian bersama. Memegang prinsip "Sharing Is Caring" dalam kehidupan.

Translate