Sunday, June 26, 2011

Jom "exchange link" bersama saya!


Selamat pagi kepada kawan-kawan sekalian!, syukur kerna masih diberi kekuatan nak menulis entri pagi2 nieyh..heh..syukur sangat2 diatas support korunk untuk join jd follower blog ini..hasil support korunk blog ini sudah mencapai 100++ follower dalam masa hampir 2 minggu!!!tq3 so much..korunk memang "cool + supportive".

Jadi, apa salahnya kawan-kawan, kt "exchange link" di sini utk kt kenal lebih ramai lg kawan2 yg lain..heh..selagi kt berusaha,pasti akan ada hasilnya. tq! kepada yg jd follower blog nieyh..smua yg "follow", xde yg sya tidak "follow" kembali. jadi, mohon rakan2 sebarkan kepada rakan2 anda yg lain. boleh kt kenal sama2=)

Semoga blog ini bermanfaat kepada anda semua,, sokongan anda amat dihargai. tengs! especially follower sekalian=)

psstt" lepas ni admin perlu pulang ke kampung di bota kiri, parit untuk menjenguk nenek n sanak sedara di sana.. jgn lupa tinggalkan link korunk di entri ni okeyh!..mybe admin pulang tgh hari ini"

10 comments:

  1. tinggalkan "link" korunk disini utk rujukan kawan2 yg lain..tq!=)

    ReplyDelete
  2. http://ieyzaafieyna92.blogspot.com

    hee.. saya pun org parit.. ;)

    ReplyDelete
  3. cikhel!

    http://wwww.cikhelena.com

    ReplyDelete
  4. ieyza..hehe..saya org ipoh..kampung di parit..parit kat mana..bota ke=)

    cikhel!..tq2..saya follow^_^

    ReplyDelete
  5. www.zulstore.blogspot.com

    Sokonglah perniagaan bumiputra. :)

    ReplyDelete
  6. sy org kuale... slm pkenalan :)
    http://syurgaituindah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Fuhh... BLOG YANG GEMPAK!!! Nice blog bro....
    http://zahid4world.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. TQ! bro2 sekalian..hehe..bese2 je:)

    ReplyDelete
  9. http://naktengoklik.blogspot.com/

    ReplyDelete

My photo
Merupakan seorang ejen pemasaran internet yang mempunyai minat menjana pendapatan melalui internet. Juga berminat berkongsi ilmu yang ada untuk perkongsian bersama. Memegang prinsip "Sharing Is Caring" dalam kehidupan.

Translate