About / Disclaimer


About


Blog ini mempunyai info-info menarik berkaitan perisian komputer. Perkhidmatan muat turun bagi setiap perisian juga disediakan. Pelbagai tips dan triks komputer dimuatkan untuk perkongsian ilmu terutama kepada yang masih baru mengenali dunia ICT. Informasi teknologi disebarkan melalui saluran ini. Apa sahaja berkaitan e-book, anda boleh mendapatkannya secara percuma disini. Tutorial blog masih lagi dalam perancangan dan pertimbangan.

Untuk meningkatkan tahap pencapaian blog ini, sila berikan kritikan dan cadangan anda.

Disclaimer

Sebarang link, cadangan, artikel, pengisian, gambar, screenshot yang dipaparkan di blog ini adalah di bawah tanggungjawab anda sendiri, dan hak cipta terpelihara dari sumber-sumber tertentu dan juga daripada Software 4 Dummies sendiri. Pengisian juga diideakan dan dihasilkan dari sumber-sumber tertentu dan telah diubahsuai mengikut kreativiti admin sendiri.

Hak Cipta Terpelihara

My photo
Merupakan seorang ejen pemasaran internet yang mempunyai minat menjana pendapatan melalui internet. Juga berminat berkongsi ilmu yang ada untuk perkongsian bersama. Memegang prinsip "Sharing Is Caring" dalam kehidupan.

Translate