Wednesday, April 25, 2012

Tawaran Hebat Maxis SKMM!


Item(s): Maxis Broadband SKMM
Price: RM60 include Postage / RM55 (area UTM, Skudai Johor) + RM5 Caj Pendaftaran
Dealing method: COD/Postage
Stock Balance: 20
Register: 24 Hours anytime (Everyday)
(Tracking no. will be announce everyday at 9am)


Location of seller: UTM, Skudai Johor
Contact method/details: 013-2849837 (SMS/CALL)





CARA ORDER :

1) SMS : MAXIS SKMM <jarak> Kuantiti <jarak> Bayar melalui CIMB/MAYBANK dan hantar ke 013-2849837
2) FB : www.facebook.com/shahrilzaabar

3) Email : software4dummies@rocketmail.com


No Akaun :- 08160090323527 (Mohamad Shahril Zaabar)


No Akaun :- 169972009061 (Mohamad Shahril Zaabar)


MAXIS BROADBAND SKMM


Pengenalan:

Percuma Bulan Pertama (30 hari)
Akses data sebanyak 0.7GB bersamaan dengan:
- melayari 7,000 laman web
- membaca 7,000 e-mel
- menonton lebih dari 11jam filem di internet
- muat turun 4500 gambar
- bermain 2,800 permainan di internet(wahhhhh banyakkan!!)
(penggunaan berdasarkan statistik purata bulanan pengunaan individu)

Kelebihan:

- Tiada bil
- Tiada kontrak
- Tiada yuran pendaftaran
- Tiada had umur
- Topup di mana-mana sahaja

Penerangan:

- Hanya RM25 sahaja untuk reload bagi bulan ke-2 dan seterusnya..
- Dapat Access Internet PERCUMA Bulan Pertama Selama 30 Hari
- Reload Setiap Bulan Hanya RM25 SAHAJA!!
- Kelajuan Sehingga 1.5Mbps!!

Pertanyaan:

Apa yang anda perlukan untuk mengaktifkannya ?

1.Anda perlukan sebuah telefon bimbit untuk membuat panggilan pertama bagi mengaktifkan perkhidmatan anda.
2.Dail 122, pilih bahasa, kemudian tamatkan panggilan.
3.Kemudian masukkan kad sim ke dalam modem anda.

Apakah tetapan yang diperlukan bagi menghubungkan modem anda dengan maxis?

Untuk modem, pilih 'Connection manager' dan klik 'Tools". Pilih 'Option' dan klik 'Profile management'. Tukar maklumat 'Profile management' seperti dibawah dan klik 'Save'

Untuk telefon bimbit dan tablet, sila tetapkan Telefon/Tablet seperti di bawah :-

APN setting: bbnet
Access number: *99#
Username: Maxis
Password: wap

Caj pendaftaran sebanyak RM5!



Nota kaki: Ditujukan kepada pelanggan yang serius untuk pembelian ini!! hanya di software4dummies:)


Kadar bayaran untuk Maxis SKMM + VPN...

Bulan pertama: Free (Quota 0.7GB) + RM25 VPN (termasuk yuran ahli rm10) =(RM55+RM25=RM75)
Bulan kedua: RM 25 (topup maxis skmm)(Quota 0.7GB) = (RM25)
Bulan ketiga: RM 25 (topup maxis skmm)(Quota 0.7GB) + RM15 = (RM40)
Bulan keempat: RM 25 (topup maxis skmm)(Quota 0.7GB) = (RM25)
Bulan kelima: RM 25 (topup maxis skmm)(Quota 0.7GB) + RM15 (RM40)

Begitulah seterusnya...

Kelebihan: Bayar bulanan dengan harga yang murah + quota unlimited! (download bape banyak yang anda suka)..

30 comments:

  1. street monkey..

    yup! sama jugak..rm25 ni pakej la tuk dpt 30 hari, then 0.7Gb..if nk quota unlimited, bole subscribe vpn dgn saya, ada servis lain pula, murah dan tak membebankan:)

    ReplyDelete
  2. 0.7gb maksudnye 700mb jew lhaa?

    ReplyDelete
  3. yup!:) tp bole unlimited quota dgn menggunakan vpn..tuk lebih lanjut mengenai vpn bole pm saya di facebook:)

    ReplyDelete
  4. SAYA BERMINAT AKAN VPN TU... BLH TERANG LEBIH TERPERINCI X PADA SAYA...

    ReplyDelete
  5. pliz email me at shahril@mytunnel.us

    saya akan balas apa yg patut:)

    ReplyDelete
  6. o.7Gb bersamaan 700mb kah, wahai masta??
    :-/

    ReplyDelete
  7. Kadar bayaran untuk Maxis SKMM + VPN...

    Bulan pertama: Free (Quota 0.7GB) + RM25 VPN (termasuk yuran ahli rm10) =(RM55+RM25=RM75)
    Bulan kedua: RM 25 (topup maxis skmm)(Quota 0.7GB) = (RM25)
    Bulan ketiga: RM 25 (topup maxis skmm)(Quota 0.7GB) + RM15 = (RM40)
    Bulan keempat: RM 25 (topup maxis skmm)(Quota 0.7GB) = (RM25)
    Bulan kelima: RM 25 (topup maxis skmm)(Quota 0.7GB) + RM15 (RM40)

    Begitulah seterusnya...

    Kelebihan: Bayar bulanan dengan harga yang murah + quota unlimited! (download bape banyak yang anda suka)..

    ReplyDelete
  8. nak pm fb x boleh pon [-( ade ym tak nak add [-(

    ReplyDelete
  9. bole je..ym bole jugak..

    ni email..

    joares_paradise@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. thanks..da add da ym n da pm fb....

    ReplyDelete
  11. assalam... kalau beli VPN saja RM15 tu utk 2 bulan ke?

    kalau tengok pakej skali maxis skmm tu selang sebulan baru bayar vpn...

    ReplyDelete
  12. wassalam..

    first 2 month bayar rm25 (da termasuk rm10 utk yuran ahli)..lepas 2 month seterusnya..bayar rm15 je...maksdnya bayar rm15 ni bukan tuk sebulan penggunaan, tapi tuk 2 bulan!:)

    ReplyDelete
  13. mcm mana nie ?
    x paham la..
    dah buat pon xley lagi la..

    ReplyDelete
  14. bro // barang ade lagi ? saya stay skudai ni

    ReplyDelete
  15. Salam sim ni ade lagi ke x? utk vpn, 1st bulan byr kat u then utk bln ke3 byr kat mane? ke topup rm40 trus? n akhir skali, once dah subscrib ngn vpn, evry 2 bln wajib xtra byr rm15 ke boleh skip2 time x guna sgt?trima kasih.

    ReplyDelete
  16. bro macam mane nk order vpn saje....

    ReplyDelete
  17. Bulan pertama: Free (Quota 0.7GB) + RM25 VPN (termasuk yuran ahli rm10) =(RM55+RM25=RM75)
    Bulan kedua: RM 25 (topup maxis skmm)(Quota 0.7GB) = (RM25)
    Bulan ketiga: RM 25 (topup maxis skmm)(Quota 0.7GB) + RM15 = (RM40)
    Bulan keempat: RM 25 (topup maxis skmm)(Quota 0.7GB) = (RM25)
    Bulan kelima: RM 25 (topup maxis skmm)(Quota 0.7GB) + RM15 (RM40)

    Begitulah seterusnya...

    Kelebihan: Bayar bulanan dengan harga yang murah + quota unlimited!


    *saya kurang faham step ni...kalau habis 7oomb tu macam mana bro....
    cara nak unlimited?boleh email saya lantanapilla@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan skrg maxis da block skmm ke? vpn mne yg boleh bypass bg unlimited eh? nak tukar vpn lain ni,, ade cadangan?

      Delete
  18. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete
  19. Ever wanted to get free Facebook Followers?
    Did you know you can get them AUTOMATICALLY & ABSOLUTELY FOR FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete

My photo
Merupakan seorang ejen pemasaran internet yang mempunyai minat menjana pendapatan melalui internet. Juga berminat berkongsi ilmu yang ada untuk perkongsian bersama. Memegang prinsip "Sharing Is Caring" dalam kehidupan.

Translate